Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727052450

Liga 727052450 Información oficial sobre el partido 727052450 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Kárpáttransz Alineación oficial del equipo 'Kárpáttransz' en el partido 3 - 5 AC Dunazionale Alineación oficial del equipo 'AC Dunazionale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Kárpáttransz Alineación oficial del equipo 'Kárpáttransz' en el partido 2 - 5 AC Dunazionale Alineación oficial del equipo 'AC Dunazionale' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kárpáttransz

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Kárpáttransz equilibrava la balança al minut 39. En Tiberiu-Cristian Ostaci, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hassan Fathy va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Kárpáttransz sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Kazım Özkutay va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Krisztián Kacsándi va ridiculitzar a en Marcell Cziczere amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

AC Dunazionale

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Bence Bagyinszki de Dunazionale va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bence Bagyinszki es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Vlad Pătru va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 43 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Bence Bagyinszki de Dunazionale va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ervin Szilágyi, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Vlad Pătru al minut 44.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Dunazionale quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Géza Kolarovszki va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.