Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727052221

Liga 727052221 Información oficial sobre el partido 727052221 en Hattrick

13.04.2024 15:30:00

Hungaricum SC Alineación oficial del equipo 'Hungaricum SC' en el partido 0 - 2 Dunaújváros FC Alineación oficial del equipo 'Dunaújváros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hungaricum SC Alineación oficial del equipo 'Hungaricum SC' en el partido 2 - 1 Dunaújváros FC Alineación oficial del equipo 'Dunaújváros FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hungaricum SC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Corvin Klee quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hungaricum van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Luis Verea, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 魏 (Wei) 庆仁 (Qingren) no va ser aprofitada per en Daniel Kaliński que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Hungaricum enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Daniel Kaliński hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Verea de Hungaricum es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Juan Luis Verea de l'equip Hungaricum, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Dunaújváros FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Dunaújváros Gábor Veres va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Dunaújváros va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paolo Capocasale, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Claudio Molinini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Claudio Molinini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Gyula Bandl va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vencel Aranyos de Dunaújváros es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.