Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727026977

Liga 727026977 Información oficial sobre el partido 727026977 en Hattrick

04.05.2024 15:20:00

Vydmantai Alineación oficial del equipo 'Vydmantai' en el partido 1 - 1 FK Kėdainiai Alineación oficial del equipo 'FK Kėdainiai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vydmantai Alineación oficial del equipo 'Vydmantai' en el partido 2 - 2 FK Kėdainiai Alineación oficial del equipo 'FK Kėdainiai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vydmantai

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nicolae-Gabriel Răducioiu rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Darijus Aliejūnas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Konstantinas Isačenkas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vydmantai va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Napoleonas Stangliūnas va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vydmantai, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Kastytis Venislovas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Vydmantai ho intentava per la dreta per mitjà de Nicolae-Gabriel Răducioiu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Linardas Matižius va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Žydrius Nomgaudis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Gintaras Vilimavičius del Vydmantai ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FK Kėdainiai

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Als 58 minuts de partit, Georgiy Solntsev de Kėdainiai va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Tulys Prankevičius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Veidutis Lapeginas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Patrikas Puraklis va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Eismantas Veršickis va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Genusis Žurinskas de Kėdainiai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.