Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727021592

Liga 727021592 Información oficial sobre el partido 727021592 en Hattrick

20.04.2024 15:20:00

naktiniai kariai Alineación oficial del equipo 'naktiniai kariai' en el partido 0 - 3 FC_Vilniukai Alineación oficial del equipo 'FC_Vilniukai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
naktiniai kariai Alineación oficial del equipo 'naktiniai kariai' en el partido 0 - 2 FC_Vilniukai Alineación oficial del equipo 'FC_Vilniukai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

naktiniai kariai

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de naktiniai va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcus Kurbjuweit, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcus Kurbjuweit! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 68. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Ronaldas Aldonis la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Audrutis Grigaliauskas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de naktiniai que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC_Vilniukai

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FC_Vilniukai prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Stasys Matuliūnas.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a FC_Vilniukai l'avantatge per 0 - 2. Javaldas Sodėnas en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Stasys Matuliūnas va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a FC_Vilniukai.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Javaldas Sodėnas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Normantas Kolčakas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Artūras Kvilius va estar a punt de posar per davant a FC_Vilniukai amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Karolius Gavulis va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sakalas Šainauskas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Augutis Vidrinskas de FC_Vilniukai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.