Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727016945

Liga 727016945 Información oficial sobre el partido 727016945 en Hattrick

20.04.2024 15:20:00

Hieros Gamos Alineación oficial del equipo 'Hieros Gamos' en el partido 6 - 0 Vilnius University FC Alineación oficial del equipo 'Vilnius University FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hieros Gamos Alineación oficial del equipo 'Hieros Gamos' en el partido 5 - 0 Vilnius University FC Alineación oficial del equipo 'Vilnius University FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hieros Gamos

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gamosai contenien la respiració mentre en Fulgentas Šalčius s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gamosai a 2 - 0. Kalijus Jogminas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Kalijus Jogminas de Gamosai va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Gamosai va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arnoldas Daščioras des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Baltazaras Čipkus no va poder aturar Kalijus Jogminas de Gamosai, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 57 el 5 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gamosai va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kalijus Jogminas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fulgentas Šalčius va rematar alt.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Fulgentas Šalčius de Gamosai gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Fulvio Alberga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Gamosai ho intentava per la dreta per mitjà de Fulvio Alberga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Žanis Jeleniauskis gairebé va marcar per a Gamosai des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Vilnius University FC