Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727016279

Liga 727016279 Información oficial sobre el partido 727016279 en Hattrick

04.05.2024 15:20:00

FC Pieno lazeriai Alineación oficial del equipo 'FC Pieno lazeriai' en el partido 5 - 1 All IN ASS Alineación oficial del equipo 'All IN ASS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Pieno lazeriai Alineación oficial del equipo 'FC Pieno lazeriai' en el partido 7 - 0 All IN ASS Alineación oficial del equipo 'All IN ASS' en el partido
Tiene mala suerte 7.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pieno lazeriai

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): lazeriai va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Tomasz Biczkowski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de lazeriai a 2 - 0. Krum Radev va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): lazeriai va aconseguir el 3 - 0 quan Gavril Hada va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a lazeriai i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Yann Lafeuille el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Krum Radev de lazeriai va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mike Wellauer va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Stanisław Biedrowski. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomasz Biczkowski va rematar alt.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Achituv Eilat al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Krum Radev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Krum Radev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Achituv Eilat va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Eguizábal de lazeriai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

All IN ASS

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, All seguien lluitant fins al final. Al minut 77, fruit d'aquests esforços, Gilberto Palomeque Díaz va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Balázs Fenyves de All va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Nardinocchi de All la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Derek Shearer.