Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727016263

Liga 727016263 Información oficial sobre el partido 727016263 en Hattrick

06.04.2024 15:20:00

FBC Zalgiris Alineación oficial del equipo 'FBC Zalgiris' en el partido 7 - 2 All IN ASS Alineación oficial del equipo 'All IN ASS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FBC Zalgiris Alineación oficial del equipo 'FBC Zalgiris' en el partido 7 - 1 All IN ASS Alineación oficial del equipo 'All IN ASS' en el partido
Tiene un resultado normal 7.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FBC Zalgiris

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aregahegn Tola era molt més ràpid que el defensa Derek Shearer. Al minut 12, el jugador de Zalgiris va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Jabr Bin Nasser Al-Mana va donar a Zalgiris un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zalgiris va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joanny Quérol progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dovas Kravčialis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Zalgiris.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del All. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jabr Bin Nasser Al-Mana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zalgiris es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 2 arribava al minut 71.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Zalgiris va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Žanas Bindokas va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dovas Kravčialis va aprofitar per marcar el 7 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Joanny Quérol va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Žanas Bindokas va deixar a Otto Hedgren assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Achituv Eilat al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Boje Nibe va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

All IN ASS

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Otto Hedgren es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 35 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fokke Campen.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Derek Shearer quasi aconsegueix empatar per All al minut 28, però Filip Zákopčaník va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 290 Minuto 28 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Gilberto Palomeque Díaz era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 28. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stanisław Biedrowski va entorpir al marcador d'en Otto Hedgren per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.