Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727013992

Liga 727013992 Información oficial sobre el partido 727013992 en Hattrick

11.05.2024 15:20:00

Bloodhoundi Alineación oficial del equipo 'Bloodhoundi' en el partido 3 - 5 FC Kalnų Ereliai Alineación oficial del equipo 'FC Kalnų Ereliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bloodhoundi Alineación oficial del equipo 'Bloodhoundi' en el partido 4 - 3 FC Kalnų Ereliai Alineación oficial del equipo 'FC Kalnų Ereliai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,0 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloodhoundi

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Bloudi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tino Fellmann, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kargaudas Novožilovas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Tino Fellmann de Bloudi va demostrar les seves habilitats al minut 64 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Kargaudas Novožilovas va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Milton Caimilla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino Fellmann.

FC Kalnų Ereliai

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Ereliai van mostrar una bona compenetració quan al minut 25 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Antony Díaz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ereliai van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pietro De Bona va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 54, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Linaras Ginčiauskis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ereliai eren letals, i Achille Mutterle va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Pietro De Bona va augmentar l'avantatge de Ereliai a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kåre Testad va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antony Díaz des de l'esquerra.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Linaras Ginčiauskis es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.