Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727013988

Liga 727013988 Información oficial sobre el partido 727013988 en Hattrick

04.05.2024 15:20:00

FK Truliai Alineación oficial del equipo 'FK Truliai' en el partido 0 - 8 Bloodhoundi Alineación oficial del equipo 'Bloodhoundi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FK Truliai Alineación oficial del equipo 'FK Truliai' en el partido 0 - 7 Bloodhoundi Alineación oficial del equipo 'Bloodhoundi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Truliai

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Truliai van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Efrén Bocija va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Bloodhoundi

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Bloudi va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 20. Kargaudas Novožilovas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Gintautas Silevanovas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Bloudi.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aiškutis Mulskis va augmentar l'avantatge de Bloudi a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Kargaudas Novožilovas va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Bloudi.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bloudi augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joelinton Pereira Silva es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Paolo Ponticelli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Jūragis Breskys de Bloudi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jūragis Breskys era molt més ràpid que el defensa Napalius Kleminskis. Al minut 90, el jugador de Bloudi va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Pangui després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Narcizas Krupičovičius va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Milton Caimilla es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 91 (Ocasión de falta): Aiškutis Mulskis va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kargaudas Novožilovas de Bloudi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.