Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727013968

Liga 727013968 Información oficial sobre el partido 727013968 en Hattrick

06.04.2024 15:20:00

Akmeneliai Alineación oficial del equipo 'Akmeneliai' en el partido 3 - 0 FK ManU Alineación oficial del equipo 'FK ManU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Akmeneliai Alineación oficial del equipo 'Akmeneliai' en el partido 1 - 1 FK ManU Alineación oficial del equipo 'FK ManU' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akmeneliai

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tarenaldo Cebollada de Akmeneliai aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tarenaldo Cebollada va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Hernán Ruiz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Akmeneliai.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Akmeneliai ho intentava per la dreta per mitjà de Tarenaldo Cebollada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ermen Vintimilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fortūnatas Rudvalis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Akmeneliai al minut 67.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarenaldo Cebollada de Akmeneliai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siegfried Mézáros de Akmeneliai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexey Belchikov de Akmeneliai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FK ManU

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kjartan Johansen va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tufan Aktaç des de l'esquerra.