Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinchos (1592141) - BLS (1417714) » 727011466: T75/J14/VII

Liga 727011466 Información oficial sobre el partido 727011466 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.1022 (39058)

Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 2 - 1 BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido
0 - 1 Juan Ubidea (2')
Roland Gunnarsson (21') 1 - 1
Roland Gunnarsson (39') 2 - 1
Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 2 - 1 BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 1 - 2 BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinchos

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Frands Albertsen és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Roland Gunnarsson perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Aleksander Banasiak sempre és una garantia. Al minut 39, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Roland Gunnarsson marcar el 2 - 1 per al Pinchos.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Sakti Suryanto s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Sakti Suryanto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

BLS

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): BLS va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Víctor 'Bombardero' Solar, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Ubidea que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Diego Pasini, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Ubidea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jofre Raga rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Blagoy 'Ruso' Velichkov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): BLS va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Víctor 'Bombardero' Solar que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Armand 'Cañoncito' Alperi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 66, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Armand 'Cañoncito' Alperi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Prieto va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.