Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BLS (1417714) - Old Etonians fc (775683) » 727011454: T75/J11/VII

Liga 727011454 Información oficial sobre el partido 727011454 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.1022 (39058)

BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido 4 - 1 Old Etonians fc Alineación oficial del equipo 'Old Etonians fc' en el partido
Juan Ubidea (17') 1 - 0
1 - 1 Ramiro Estellés (18')
Bizkargi Igantzi (47') 2 - 1
Víctor 'Bombardero' Solar (78') 3 - 1
Graham 'el jardinero' Simes (82') 4 - 1
BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido 4 - 1 Old Etonians fc Alineación oficial del equipo 'Old Etonians fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BLS Alineación oficial del equipo 'BLS' en el partido 3 - 0 Old Etonians fc Alineación oficial del equipo 'Old Etonians fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLS

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BLS va ser Juan Ubidea.
  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Corria el minut 47, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. BLS s'avançava en el marcador després que en Bizkargi Igantzi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Víctor 'Bombardero' Solar de BLS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, BLS va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Graham 'el jardinero' Simes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): BLS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor 'Bombardero' Solar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gregorio Maciá.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Víctor 'Bombardero' Solar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BLS.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): BLS va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Bizkargi Igantzi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Bizkargi Igantzi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gregorio Maciá va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor 'Bombardero' Solar de BLS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Old Etonians fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Etonians van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramiro Estellés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Etonians va estar a punt de marcar quan Jordi Quesada Vera va fer una passada impressionant a Tair Cassif, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Etonians van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Tair Cassif des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Etonians va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abel Eizaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Etonians, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Ramiro Estellés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Etonians van sortir al contraatac al minut 36, però Ramiro Estellés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aasar Viilukas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ramiro Estellés, als 71 minuts, va fallar per ben poc.