Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. MISU (488034) - OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC (800002) » 727011061: T75/J11/VII

Liga 727011061 Información oficial sobre el partido 727011061 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.1015 (39051)

F.C. MISU Alineación oficial del equipo 'F.C. MISU' en el partido 4 - 0 OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC' en el partido
Adolfo Enveij (5') 1 - 0
Neil Capewell (9') 2 - 0
Francisco Deza (48') 3 - 0
Alejandro Chaves (52') 4 - 0
F.C. MISU Alineación oficial del equipo 'F.C. MISU' en el partido 4 - 0 OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. MISU Alineación oficial del equipo 'F.C. MISU' en el partido 2 - 0 OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. MISU

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Adolfo Enveij va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 5, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del F.C., mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Neil Capewell va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alejandro Urizar és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Francisco Deza perquè aconseguís el 3 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Alejandro Chaves de F.C. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Adolfo Enveij va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Fuentes Ros de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

OSASUNA INVIERNO FEMENINO AACC

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Ángel Díaz de Garato ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): INVIERNO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Vicenç Majem va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.