Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rufles F.C (439513) - FC MONI (1462669) » 727010560: T75/J11/VII

Liga 727010560 Información oficial sobre el partido 727010560 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.1006 (39042)

Rufles F.C Alineación oficial del equipo 'Rufles F.C' en el partido 3 - 0 FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido
Diego Rodrigo Baroncelli (16') 1 - 0
Arnold Ravensbergen (24') 2 - 0
Ekkarat Na Mahasarakham (32') 3 - 0
Rufles F.C Alineación oficial del equipo 'Rufles F.C' en el partido 3 - 0 FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rufles F.C Alineación oficial del equipo 'Rufles F.C' en el partido 2 - 1 FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rufles F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rufles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Diego Rodrigo Baroncelli va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Arnold Ravensbergen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rufles i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 32 minuts quan Ekkarat Na Mahasarakham va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Rufles.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Arnold Ravensbergen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abraam Fachineiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Shay Vaughan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Ekkarat Na Mahasarakham de Rufles gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rufles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Gonzalo Mallo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekkarat Na Mahasarakham de Rufles es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

FC MONI

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ínigo Soto Camino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El MONI creava perill des de la dreta al minut 23, però en Manuel Ferrari, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Bruce Lavado desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Felipe Legobien completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Francisco Galván va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Bruce Lavado va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manuel Ferrari.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ínigo Soto Camino va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ínigo Soto Camino va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Manuel Ferrari no es va rendir i va fer unes grans aturades.