Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olla for one (307866) - Real Horna (1418519) » 727009981: T75/J7/VII

Liga 727009981 Información oficial sobre el partido 727009981 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.996 (39032)

Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido 2 - 2 Real Horna Alineación oficial del equipo 'Real Horna' en el partido
0 - 1 Josep Catllà (59')
0 - 2 Fabião Apollinario (72')
Nicolás Marín Adán (73') 1 - 2
Aridane Pérez de Leon (90') 2 - 2
Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido 2 - 2 Real Horna Alineación oficial del equipo 'Real Horna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olla for one Alineación oficial del equipo 'Olla for one' en el partido 4 - 1 Real Horna Alineación oficial del equipo 'Real Horna' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olla for one

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nicolás Marín Adán, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Olla.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El porter de Olla va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aridane Pérez de Leon va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Aridane Pérez de Leon quasi dona a Olla l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Olla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Bausa Lopez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Viggo Thijssen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Olla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 48 (Ocasión de penalti): En Aridane Pérez de Leon va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 48, però el porter visitant Mario Vicaretti el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Olla la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Menke van Kempen.

Real Horna

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Horna va ser finalitzada des de l'esquerra per Josep Catllà al minut 59. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Horna augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabião Apollinario es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Catllà va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Przybymir Wyszyński va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Luis Prieto de Horna va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Przybymir Wyszyński de Horna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Mikael Tornberg de Horna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.