Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinguinos de Madagascar (1433191) - ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC (798243) » 727009548: T75/J10/VII

Liga 727009548 Información oficial sobre el partido 727009548 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.988 (39024)

Pinguinos de Madagascar Alineación oficial del equipo 'Pinguinos de Madagascar' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC' en el partido
0 - 1 Rafael Algaba (3')
Marian Neguș (33') 1 - 1
Nèstor Arqués (83') 2 - 1
Pinguinos de Madagascar Alineación oficial del equipo 'Pinguinos de Madagascar' en el partido 2 - 1 ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinguinos de Madagascar Alineación oficial del equipo 'Pinguinos de Madagascar' en el partido 3 - 1 ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinguinos de Madagascar

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Marian Neguș va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Marian Neguș estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nèstor Arqués va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 el Madagascar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Rafael Pemán no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Pemán hauria d'haver estat gol al minut 19 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Madagascar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Toquero en un 1 contra 1 amb el porter Iván San Miguel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Madagascar va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Manuel Toquero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Manuel Toquero va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Madagascar.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Félix Valenzuela Turillo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Raúl Murillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

ATLÉTICO DE MADRID FEMENINO AACC

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan Manuel León Mendoza sempre és una garantia. Al minut 3, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Rafael Algaba marcar el 0 - 1 per al ATLÉTICO.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ginés Inurrieta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 16 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ATLÉTICO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ATLÉTICO, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Ginés Inurrieta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, David Rojas Caro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Ginés Inurrieta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Federico Veigas va marxar de Víctor Urbano en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ATLÉTICO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Txema Benavent de ATLÉTICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.