Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Futbol Bad Boys Reus (121764) - Fedeant FC (123340) » 727009378: T75/J9/VII

Liga 727009378 Información oficial sobre el partido 727009378 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.985 (39021)

Club de Futbol Bad Boys Reus Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Bad Boys Reus' en el partido 2 - 2 Fedeant FC Alineación oficial del equipo 'Fedeant FC' en el partido
Agustín Vidanía (44') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Sáez (44')
1 - 2 Iván Soto (64')
Agustín Vidanía (65') 2 - 2
Club de Futbol Bad Boys Reus Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Bad Boys Reus' en el partido 2 - 2 Fedeant FC Alineación oficial del equipo 'Fedeant FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club de Futbol Bad Boys Reus Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Bad Boys Reus' en el partido 2 - 2 Fedeant FC Alineación oficial del equipo 'Fedeant FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Futbol Bad Boys Reus

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Futbol prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Agustín Vidanía va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fedeant. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Agustín Vidanía la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Futbol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Aleu Ulloa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Futbol.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Aleu Ulloa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Gorri Zubiegi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Luis Domingo Bornes va poder marcar per a Futbol en un servei de cantonada picat per en Aleu Ulloa quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Fedeant FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alfredo Sáez.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fedeant. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Iván Soto xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ernesto Cejudo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 30, i va passar la pilota a Siscu Desvilar, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Juan Miguel Olazábal va estar a punt de posar per davant a Fedeant amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Valdés va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Fedeant va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Fahd Nadif va quedar-se sol davant el porter Carlos Valdés, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iván Soto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.