Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palma Buffed (800185) - Rayo de Xixón C.F. (1334413) » 727008990: T75/J11/VII

Liga 727008990 Información oficial sobre el partido 727008990 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.978 (39014)

Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido 1 - 0 Rayo de Xixón C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo de Xixón C.F.' en el partido
Miguel Ángel Esteban (44') 1 - 0
Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido 1 - 0 Rayo de Xixón C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo de Xixón C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palma Buffed Alineación oficial del equipo 'Palma Buffed' en el partido 1 - 0 Rayo de Xixón C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo de Xixón C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palma Buffed

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Buffed prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Miguel Ángel Esteban va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Alfredo Angulo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bertolo Artaitz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio José Marqués va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ernest Alomar va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Rayo de Xixón C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Darío Abejaro es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 23, però el porter va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Armando Peláez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignasi Roch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Xixón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Darío Abejaro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xixón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Darío Abejaro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63 en Leandro Romay va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.