Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ítaca (120568) - Liverpool Madrid (995281) » 727008919: T75/J7/VII

Liga 727008919 Información oficial sobre el partido 727008919 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.977 (39013)

F.C. Ítaca Alineación oficial del equipo 'F.C. Ítaca' en el partido 3 - 1 Liverpool Madrid Alineación oficial del equipo 'Liverpool Madrid' en el partido
0 - 1 Luis Arenas Arnal (2')
Nadeem Kanoo (43') 1 - 1
Malik Fathy (47') 2 - 1
Alex Juhász (68') 3 - 1
F.C. Ítaca Alineación oficial del equipo 'F.C. Ítaca' en el partido 3 - 1 Liverpool Madrid Alineación oficial del equipo 'Liverpool Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Ítaca Alineación oficial del equipo 'F.C. Ítaca' en el partido 4 - 0 Liverpool Madrid Alineación oficial del equipo 'Liverpool Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ítaca

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Nadeem Kanoo igualava per Ítaca en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Ítaca prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Malik Fathy va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ítaca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alex Juhász progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Sigimantas Šalabanovas va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Luis Zorrilla de Ítaca va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ítaca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nadeem Kanoo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xose Albaredo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nadeem Kanoo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Liverpool Madrid

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Liverpool va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauro Inurrigarro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Arenas Arnal que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Liverpool quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manuel Pedrajas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Arenas Arnal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Petar Zarkov de Liverpool va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.