Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trompiteros (1335752) - Dimonis FC (1368236) » 727008149: T75/J11/VII

Liga 727008149 Información oficial sobre el partido 727008149 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.963 (38999)

Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 2 - 1 bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido
Bonifazio Irisarri (35') 1 - 0
1 - 1 Tahir Bakir (76')
Bonifazio Irisarri (86') 2 - 1
Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 2 - 1 bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 2 - 0 bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Madrid CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Bonifazio Irisarri, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bonifazio Irisarri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Madrid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Óscar Sanz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Valera al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Madrid ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Casandro Pita per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Valera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Cerdeño de Madrid va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

bonsi team

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rubén Naharro la va rematar Tahir Bakir amb una magnífica volea que va fer pujar per a bonsi el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bonsi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tahir Bakir, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bonsi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Santiago Falco, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Aniceto Piñeiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José María Benavent, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bonsi, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Rubén Naharro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Naharro de bonsi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Felipe Eliceyri Lantabat de bonsi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Felipe Tobia de bonsi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.