Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goxuel FC (779945) - Buscaminas United (1366168) » 727008144: T75/J9/VII

Liga 727008144 Información oficial sobre el partido 727008144 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.963 (38999)

Vic land Alineación oficial del equipo 'Vic land' en el partido 6 - 1 Rayo de Madrid Alineación oficial del equipo 'Rayo de Madrid' en el partido
Frederic Anticó (14') 1 - 0
Esteban Rivero (19') 2 - 0
David Gallinal (22') 3 - 0
José Clar Montes (26') 3 - 1
Benjamín Lapeira Lizarra (27') 4 - 1
David Gallinal (35') 5 - 1
David Gallinal (81') 6 - 1
Vic land Alineación oficial del equipo 'Vic land' en el partido 6 - 1 Rayo de Madrid Alineación oficial del equipo 'Rayo de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vic land Alineación oficial del equipo 'Vic land' en el partido 2 - 2 Rayo de Madrid Alineación oficial del equipo 'Rayo de Madrid' en el partido
Tiene mucha potra 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vic land

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Frederic Anticó de Vic, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vic eren letals, i Esteban Rivero va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En David Gallinal de Vic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 125 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en José Clar Montes, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 3 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benjamín Lapeira Lizarra va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El porter de Vic va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Gallinal va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Vic va augmentar la diferència quan David Gallinal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Pedro Garnica gairebé va marcar per a Vic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que José Clar Montes es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Clar Montes de Vic va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Esteban Rivero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En David Gallinal es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Esteban Rivero de Vic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rayo de Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Manel Formentí va xutar magistralment una falta al minut 9 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 250 Minuto 48 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Manel Formentí l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 83 en Malin Petrov va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Francisco Sánchez Moreno va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Ipinza.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Frasquet de Madrid es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Tomuță de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.