Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Coja CF (440228) - Gonzalez United (308352) » 727007436: T75/J1/VII

Liga 727007436 Información oficial sobre el partido 727007436 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.951 (38987)

Arredondo f.c. Alineación oficial del equipo 'Arredondo f.c.' en el partido 1 - 1 Gonzalez United Alineación oficial del equipo 'Gonzalez United' en el partido
0 - 1 Francisco Aranzábal (21')
Ibai Gerenaurizar (36') 1 - 1
Arredondo f.c. Alineación oficial del equipo 'Arredondo f.c.' en el partido 1 - 1 Gonzalez United Alineación oficial del equipo 'Gonzalez United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arredondo f.c. Alineación oficial del equipo 'Arredondo f.c.' en el partido 1 - 2 Gonzalez United Alineación oficial del equipo 'Gonzalez United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arredondo f.c.

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de 36 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Arredondo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ibai Gerenaurizar de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Alejandro Bustelo marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Juan Rojas Solís que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Moyano Pineda de Arredondo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Amado Fragoso de Arredondo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Gonzalez United

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Gonzalez es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Aranzábal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Andreu Ribé va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Terenci Massanell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Teodòr Gich va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gonzalez que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Aranzábal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Juan Sergio Górriz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andreu Ribé va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teodòr Gich.