Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CastellTona (1435577) - kriatura (1459023) » 727005312: T75/J1/VII

Liga 727005312 Información oficial sobre el partido 727005312 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.913 (38949)

CastellTona Alineación oficial del equipo 'CastellTona' en el partido 1 - 2 kriatura Alineación oficial del equipo 'kriatura' en el partido
Ausiàs Graugés (12') 1 - 0
1 - 1 Xavi Boixadé (31')
1 - 2 Pedro Irulegui (81')
CastellTona Alineación oficial del equipo 'CastellTona' en el partido 1 - 2 kriatura Alineación oficial del equipo 'kriatura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CastellTona Alineación oficial del equipo 'CastellTona' en el partido 2 - 2 kriatura Alineación oficial del equipo 'kriatura' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CastellTona

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ausiàs Graugés ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CastellTona es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Enrique Ferrara ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Iván Sáenz de Muro el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Jaume Rajadell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Toni Nuñez Puerta, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Iván Sáenz de Muro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CastellTona.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Landecho va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jaume Rajadell s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

kriatura

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador visitant Xavi Boixadé va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 31 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pedro Irulegui quedar desmarcat i marcar per a kriatura al minut 81. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Òscar Esbrós va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chinés Obieta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, un refús desafortunat de Chinés Obieta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Cardell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Rafael Mena quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chinés Obieta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Òscar Esbrós va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.