Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minuesa FC (989748) - Fundicion la Celsa FC (438011) » 727004858: T75/J14/VII

Liga 727004858 Información oficial sobre el partido 727004858 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.904 (38940)

Minuesa FC Alineación oficial del equipo 'Minuesa FC' en el partido 1 - 2 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
0 - 1 Roger Roma (29')
0 - 2 Roger Roma (69')
Fabiano Vesada (75') 1 - 2
Minuesa FC Alineación oficial del equipo 'Minuesa FC' en el partido 1 - 2 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Minuesa FC Alineación oficial del equipo 'Minuesa FC' en el partido 2 - 0 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minuesa FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passava el minut 75 del matx, quan l'atent Fabiano Vesada va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mauro Palacio Ortiz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 谢 (Xie) 云胜 (Yunsheng) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Minuesa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Carlos Mendes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Minuesa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Mendes de Minuesa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Fabiano Vesada de Minuesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fundicion la Celsa FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roger Roma que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Fundicion.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Roger Roma des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Settimio Bragato va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Navarro Soto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fundicion a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vladislav Vaňura va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Settimio Bragato de Fundicion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vitomir Caleta de Fundicion es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wiktor Grzyb de Fundicion es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vittorio Pivari de Fundicion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.