Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NURA FC (779135) - El Rayo de Zeus (1598409) » 727004638: T75/J1/VII

Liga 727004638 Información oficial sobre el partido 727004638 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.901 (38937)

NURA FC Alineación oficial del equipo 'NURA FC' en el partido 5 - 1 UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS' en el partido
Vicente Juárez (3') 1 - 0
Diego Doliva (8') 2 - 0
Artur Wiński (15') 3 - 0
3 - 1 Eduardo Valpuesta (35')
Vicente Juárez (82') 4 - 1
Daniel Brož (83') 5 - 1
NURA FC Alineación oficial del equipo 'NURA FC' en el partido 5 - 1 UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NURA FC Alineación oficial del equipo 'NURA FC' en el partido 4 - 0 UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NURA FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El contraatac de NURA va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Vicente Juárez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): En Diego Doliva de NURA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): NURA va augmentar la diferència quan Artur Wiński no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82 en Vicente Juárez va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, NURA va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Brož, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El NURA ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Doliva, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Winston Jaramillo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En João Dinis Sá Conceição es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Al minut 66, Vicente Juárez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Larry Chewe de NURA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Juárez de NURA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

UNIVERSIDAD DE LANZAORTE PALMAS

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Manuel Cabacuelas va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Eduardo Valpuesta se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 1 al minut 35 per a UNIVERSIDAD.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): David Battaner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de UNIVERSIDAD van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrià Prió va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Quiriaco Velasco de Pablo de UNIVERSIDAD es va guanyar la targeta groga merescudament.