Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomate Mecánico Return (778475) - SAAV FC (434177) » 727004627: T75/J13/VII

Liga 727004627 Información oficial sobre el partido 727004627 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.900 (38936)

Tomate Mecánico Return Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecánico Return' en el partido 0 - 2 SAAV FC Alineación oficial del equipo 'SAAV FC' en el partido
0 - 1 尤 (You) 贵康 (Guikang) (30')
0 - 2 Renat Llandrich (89')
Tomate Mecánico Return Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecánico Return' en el partido 0 - 2 SAAV FC Alineación oficial del equipo 'SAAV FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tomate Mecánico Return Alineación oficial del equipo 'Tomate Mecánico Return' en el partido 2 - 1 SAAV FC Alineación oficial del equipo 'SAAV FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomate Mecánico Return

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Tirso Coiro va fer una magnífica aturada al minut 62, tot i el bon llançament de falta de Antonio Javier Criales.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Pol Alenyar de Mecánico va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Alenyar de Mecánico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SAAV FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 尤 (You) 贵康 (Guikang) va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Renat Llandrich, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Gerard Iborra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Javián Martí Tovar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alberto Serón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alberto Serón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SAAV va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Renat Llandrich, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Renat Llandrich quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José María Fuente, però la pilota va topar amb el travesser.