Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Alcorcon FC (30617) - Illetas (439510) » 727004554: T75/J8/VII

Liga 727004554 Información oficial sobre el partido 727004554 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.899 (38935)

Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido 1 - 0 Illetas Alineación oficial del equipo 'Illetas' en el partido
Daniel Martínez Conde (3') 1 - 0
Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido 1 - 0 Illetas Alineación oficial del equipo 'Illetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido 2 - 0 Illetas Alineación oficial del equipo 'Illetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alcorcon FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniel Martínez Conde, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ferran Bonbehí de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Illetas

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Illetas va estar a punt d'empatar al 9 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Manuel Monte que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Manuel Monte va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mauro Pizarro va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marcos Entriago, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Passat el minut 35 de partit, Illetas va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Manuel Monte, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Illetas creava perill des de la dreta al minut 57, però en Sandro Orozco, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Luis Altube desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marcos Entriago va marxar per velocitat al minut 74 i va fer una passada de la mort a Manuel Monte, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Cerrillo de Illetas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Antonio Cerrillo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.