Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Malansangre (438372) - real catalonia fc (1339741) » 727004462: T75/J13/VII

Liga 727004462 Información oficial sobre el partido 727004462 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.897 (38933)

AD Malansangre Alineación oficial del equipo 'AD Malansangre' en el partido 3 - 2 real catalonia fc Alineación oficial del equipo 'real catalonia fc' en el partido
0 - 1 Saúl Borrajeiros (9')
Silvio Saurín-de la Torre (24') 1 - 1
1 - 2 Joaquín Navarro (26')
Juan Eduardo Villayuste (28') 2 - 2
Krum Zhelezarov (69') 3 - 2
AD Malansangre Alineación oficial del equipo 'AD Malansangre' en el partido 3 - 2 real catalonia fc Alineación oficial del equipo 'real catalonia fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AD Malansangre Alineación oficial del equipo 'AD Malansangre' en el partido 3 - 1 real catalonia fc Alineación oficial del equipo 'real catalonia fc' en el partido
Tiene un resultado normal 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Malansangre

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Malansangre s'esgargamellaven dempeus per esperonar Silvio Saurín-de la Torre que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Malansangre amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Juan Eduardo Villayuste en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Malansangre va ser Krum Zhelezarov.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Malansangre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Eduardo Villayuste va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Padilla.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Alberto Siller va estar a punt d'empatar per a Malansangre quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rodrigo Padilla va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Alberto Siller de Malansangre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Krum Zhelezarov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Martín Riestra de Malansangre va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Urdaneta de Malansangre es va guanyar la targeta groga merescudament.

real catalonia fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Saúl Borrajeiros donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joaquín Navarro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jan Carbonell, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Agostino Revelli de catalonia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Valdehuérteles de catalonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Martín Benítez de catalonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Jan Carbonell de catalonia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.