Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Puerta CF (796273) - Avisamos Grúa (1459624) » 727004379: T75/J6/VII

Liga 727004379 Información oficial sobre el partido 727004379 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.896 (38932)

La Puerta CF Alineación oficial del equipo 'La Puerta CF' en el partido 0 - 1 Avisamos Grúa Alineación oficial del equipo 'Avisamos Grúa ' en el partido
0 - 1 Carlo Munaron (74')
La Puerta CF Alineación oficial del equipo 'La Puerta CF' en el partido 0 - 1 Avisamos Grúa Alineación oficial del equipo 'Avisamos Grúa ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Puerta CF Alineación oficial del equipo 'La Puerta CF' en el partido 0 - 2 Avisamos Grúa Alineación oficial del equipo 'Avisamos Grúa ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Puerta CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Puerta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Ifixenio Vesada va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Puerta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mariusz Bartnicki, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel María Rojas de Puerta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Avisamos Grúa

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Carlo Munaron que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Pedro Javier Villavedón va estar a punt de posar per davant a Avisamos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vicenç Casamitjana va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Carlo Munaron va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Lucien Lento, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Vicenç Casamitjana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Javier Villavedón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Avisamos va estar a punt d'arribar en un córner. En Herrmann Jall va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Avisamos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cedric Flamez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanisław Gwiazda de Avisamos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.