Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BSNSantander (775179) - aston birras 1 (1372432) » 727004325: T75/J7/VII

Liga 727004325 Información oficial sobre el partido 727004325 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.895 (38931)

BSNSantander Alineación oficial del equipo 'BSNSantander' en el partido 1 - 0 Alkorkon Alineación oficial del equipo 'Alkorkon' en el partido
Christopher Dockery (40') 1 - 0
BSNSantander Alineación oficial del equipo 'BSNSantander' en el partido 1 - 0 Alkorkon Alineación oficial del equipo 'Alkorkon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BSNSantander Alineación oficial del equipo 'BSNSantander' en el partido 2 - 0 Alkorkon Alineación oficial del equipo 'Alkorkon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSNSantander

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Christopher Dockery va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BSNSantander.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Priit Öpik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a BSNSantander per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arbo Klasing, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aridami Ventimilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aridami Ventimilla de BSNSantander va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 62 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Priit Öpik estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Estela de BSNSantander va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Campmany de BSNSantander va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Campmany va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Alkorkon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Alkorkon van sortir al contraatac amb encert al minut 52, però Ignacio Rojas Caro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Tobías Mowat va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luigi Melegari per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.