Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Asturias SAD (1580733) - Maurus SD (802055) » 727004293: T75/J13/VII

Liga 727004293 Información oficial sobre el partido 727004293 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.894 (38930)

CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 0 - 2 Maurus SD Alineación oficial del equipo 'Maurus SD' en el partido
0 - 1 Diego Rivero Ruiz (42')
0 - 2 Juan Moscoso (60')
CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 0 - 2 Maurus SD Alineación oficial del equipo 'Maurus SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Las Viejas Glorias Alineación oficial del equipo 'CD Las Viejas Glorias' en el partido 2 - 3 Maurus SD Alineación oficial del equipo 'Maurus SD' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Las Viejas Glorias

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Glorias per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan José Alberto Lobato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Alberto Lobato va ridiculitzar a en Milan Karagyozov amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Alberto Lobato, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Glorias enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Miguel Valda hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José Ortega-Montañés. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Raúl Silvera no s'ho podia creure.

Maurus SD

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Diego Rivero Ruiz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 60 en Federico Arenas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Juan Moscoso podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Federico Arenas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Manzano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Jordi Gatuellas de Maurus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Juan Serra va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Arenas de Maurus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Moscoso de Maurus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Moscoso se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.