Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD. FTR (1433096) - Maurus SD (802055) » 727004247: T75/J1/VII

Liga 727004247 Información oficial sobre el partido 727004247 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.894 (38930)

Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido 1 - 2 Wadley Alineación oficial del equipo 'Wadley ' en el partido
0 - 1 Paco Santa María (26')
Pau Estrem (29') 0 - 2
Julio Gutiérrez (40') 1 - 2
Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido 1 - 2 Wadley Alineación oficial del equipo 'Wadley ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castilla Madrileño Alineación oficial del equipo 'Castilla Madrileño' en el partido 1 - 1 Wadley Alineación oficial del equipo 'Wadley ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla Madrileño

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 2 el va marcar Pau Estrem a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Madrileño van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Julio Gutiérrez en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Madrileño per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Juan Francisco Pérez Mazo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Julio Gutiérrez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Fernando Vallejoller va poder marcar per a Madrileño en un servei de cantonada picat per en Julio Gutiérrez quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Madrileño Julio Gutiérrez quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Wadley

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Wadley agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paco Santa María amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 9 (Ocasión evento especial): En Víctor Berducido va fer una ràpida incursió al minut 9, però en Ramón Elguezua no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Paco Santa María va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 49 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Virgil Dobriţoiu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Maldonado.