Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Merengues CF (994826) - Pelicanos CF (800078) » 727004009: T75/J11/VII

Liga 727004009 Información oficial sobre el partido 727004009 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.889 (38925)

Los Merengues CF Alineación oficial del equipo 'Los Merengues CF' en el partido 1 - 1 Pelicanos CF Alineación oficial del equipo 'Pelicanos CF' en el partido
0 - 1 Elliot Roesems (54')
Víctor Goyenechea (87') 1 - 1
Los Merengues CF Alineación oficial del equipo 'Los Merengues CF' en el partido 1 - 1 Pelicanos CF Alineación oficial del equipo 'Pelicanos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Merengues CF Alineación oficial del equipo 'Los Merengues CF' en el partido 3 - 0 Pelicanos CF Alineación oficial del equipo 'Pelicanos CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Merengues CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Merengues s'esgargamellaven dempeus per esperonar Víctor Goyenechea que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 87 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Merengues per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eriberto Moncada Maza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jairo López va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Merengues va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan John Gustavsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Christos Chatzicharalampous.

Pelicanos CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 54 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Elliot Roesems va demostrar la seva experiència quan al minut 54 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pelicanos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Elliot Roesems va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Pelicanos van sortir al contraatac al minut 31, però Jean-Thomas Forrest va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastián Alcántara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pelicanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Recalde va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aurèle Bernabeu de Pelicanos es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aurèle Bernabeu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Florejan Vandaele de Pelicanos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.