Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tercios Templarios FC (308313) - Atlético Barcelona (1418187) » 727003925: T75/J5/VII

Liga 727003925 Información oficial sobre el partido 727003925 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.888 (38924)

Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido 4 - 0 Atlético Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atlético Barcelona' en el partido
Fernando Toso (22') 1 - 0
Silvià Forns (69') 2 - 0
Paulo César Gatica (84') 3 - 0
Paulo César Gatica (88') 4 - 0
Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido 4 - 0 Atlético Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atlético Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido 2 - 0 Atlético Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atlético Barcelona' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tercios Templarios FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Toso de Templarios, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Silvià Forns va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 69 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paulo César Gatica va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Templarios, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Templarios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paulo César Gatica des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Templarios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Toso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Basilli Etxaniz.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Silvià Forns de Templarios gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Paulo César Gatica es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zbigniew Bensz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silvià Forns de Templarios es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Rodríguez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Villalobos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.