Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jwrez industrial cd andsliz (1459279) - RCDNandinhos (440617) » 727003656: T75/J8/VII

Liga 727003656 Información oficial sobre el partido 727003656 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.883 (38919)

jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 2 - 0 RCDNandinhos Alineación oficial del equipo 'RCDNandinhos ' en el partido
Àngel Folguerola (56') 1 - 0
Sleiman Ben-Salah (57') 2 - 0
jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 2 - 0 RCDNandinhos Alineación oficial del equipo 'RCDNandinhos ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido 2 - 2 RCDNandinhos Alineación oficial del equipo 'RCDNandinhos ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jwrez industrial cd andsliz

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): industrial va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sleiman Ben-Salah, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Àngel Folguerola que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sleiman Ben-Salah va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vitorino Arce va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Galeoto al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Quadra-Salcedo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

RCDNandinhos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Antonio Penadés va estar a punt de posar per davant a RCDNandinhos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Santi Mar Díaz va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José María Guarnizo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Wilbert Mühr s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.