Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peñismar (1586961) - jwrez industrial cd andsliz (1459279) » 727003636: T75/J3/VII

Liga 727003636 Información oficial sobre el partido 727003636 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.883 (38919)

La peñita del CheleVara Alineación oficial del equipo 'La peñita del CheleVara' en el partido 3 - 1 jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido
0 - 1 Dawid Kurczyński (22')
Carlos Pajares (32') 1 - 1
Adriel Pardo (39') 2 - 1
Juan Luis Vila (77') 3 - 1
La peñita del CheleVara Alineación oficial del equipo 'La peñita del CheleVara' en el partido 3 - 1 jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La peñita del CheleVara Alineación oficial del equipo 'La peñita del CheleVara' en el partido 5 - 1 jwrez industrial cd andsliz Alineación oficial del equipo 'jwrez industrial cd andsliz' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La peñita del CheleVara

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Benet Vilà va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CheleVara, Carlos Pajares, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adriel Pardo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CheleVara se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 39.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Juan Luis Vila va incrementar l'avantatge de CheleVara amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Juan Luis Vila de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cristian Guerrico va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Adriel Pardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Somer Yarkın va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alfredo Narbona Sales va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57 en Alvino Jaimes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

jwrez industrial cd andsliz

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Élouan Argoud arribés a peus de Dawid Kurczyński, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a industrial el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Józef Praga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dawid Kurczyński de industrial es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.