Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jesm (1332017) - lambon (118268) » 727003431: T75/J7/VII

Liga 727003431 Información oficial sobre el partido 727003431 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.879 (38915)

ErLirio F.C. Alineación oficial del equipo 'ErLirio F.C.' en el partido 4 - 1 Rápido de JuFaPaVe Alineación oficial del equipo 'Rápido de JuFaPaVe' en el partido
José Laguna (21') 1 - 0
1 - 1 庄 (Zhuang) 靖翼 (Jingyi) (43')
David Martínez Naranjo (44') 2 - 1
Eliseu Aiguadó (44') 3 - 1
Eliseu Aiguadó (52') 4 - 1
ErLirio F.C. Alineación oficial del equipo 'ErLirio F.C.' en el partido 4 - 1 Rápido de JuFaPaVe Alineación oficial del equipo 'Rápido de JuFaPaVe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ErLirio F.C. Alineación oficial del equipo 'ErLirio F.C.' en el partido 2 - 1 Rápido de JuFaPaVe Alineación oficial del equipo 'Rápido de JuFaPaVe' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ErLirio F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, José Laguna, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ErLirio es posava per davant!
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ErLirio contenien la respiració mentre en David Martínez Naranjo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Eliseu Aiguadó va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 190 Minuto 52 (Gol de falta): En Eliseu Aiguadó conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-1

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): ErLirio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bautista Ramos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maurino Casal Huerta.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Eliseu Aiguadó gairebé va marcar per a ErLirio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bautista Ramos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Maurino Casal Huerta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bautista Ramos, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Joan Ignasi Bohigues es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eliseu Aiguadó de ErLirio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rápido de JuFaPaVe

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Santiago Carral de JuFaPaVe va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en 庄 (Zhuang) 靖翼 (Jingyi), que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jaime Polo va ridiculitzar a en Cibrán Coiñago amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Santiago Carral va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Ramón Navarro Rubio va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pere Gamell.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, 庄 (Zhuang) 靖翼 (Jingyi) de JuFaPaVe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Josep Maria Terrasa de JuFaPaVe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.