Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piñones (988225) - LaFierra (797920) » 727002005: T75/J1/VII

Liga 727002005 Información oficial sobre el partido 727002005 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.854 (38890)

Piñones Alineación oficial del equipo 'Piñones' en el partido 1 - 1 LaFierra Alineación oficial del equipo 'LaFierra' en el partido
0 - 1 Rik Dour (9')
Nichifor Cuşnir (85') 1 - 1
Piñones Alineación oficial del equipo 'Piñones' en el partido 1 - 1 LaFierra Alineación oficial del equipo 'LaFierra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piñones Alineación oficial del equipo 'Piñones' en el partido 2 - 0 LaFierra Alineación oficial del equipo 'LaFierra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piñones

Goles Goles

  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de 85 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Piñones, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Nichifor Cuşnir de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Piñones va gaudir d'un penal a favor al minut 7, però el jugador Nichifor Cuşnir va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Iván Solís Zuleta.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Bekir Nazar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Piñones Víctor Sáenz Camacho quasi va assolir l'empat al minut 52 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Víctor Sáenz Camacho va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Andrzej Borczon haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Piñones al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nichifor Cuşnir de Piñones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LaFierra

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En Rik Dour va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adrián Vallejo va rebre molts aplaudiments. Al minut 4 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LaFierra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Procopio Balzoni va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LaFierra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrián Vallejo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Rik Dour va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Procopio Balzoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.