Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atolsntios (309737) - chiripas (492412) » 727001959: T75/J3/VII

Liga 727001959 Información oficial sobre el partido 727001959 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.853 (38889)

Rotova CF Alineación oficial del equipo 'Rotova CF' en el partido 0 - 1 Luanco Alineación oficial del equipo 'Luanco' en el partido
Rafael San Millan (65') 0 - 1
Rotova CF Alineación oficial del equipo 'Rotova CF' en el partido 0 - 1 Luanco Alineación oficial del equipo 'Luanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rotova CF Alineación oficial del equipo 'Rotova CF' en el partido 3 - 1 Luanco Alineación oficial del equipo 'Luanco' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotova CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 65 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Rafael San Millan a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Rotova per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adri Fraixedes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Rafael Xerez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rotova se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Guillaume Pujolassos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rotova.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Rotova va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Xerez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Rotova va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Somonte en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Goiriz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Juan Manuel Soriano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Soriano de Rotova va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Luanco

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Gabriel Casals, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Centurión no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Centurión que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Luanco van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Manolo Santamaría no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Jorge Grimaldo de Luanco va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Centurión de Luanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.