Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agricultores de la Vega (1338393) - Inter Club TorraKollonS (796449) » 727000770: T75/J14/VII

Liga 727000770 Información oficial sobre el partido 727000770 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.831 (38867)

Agricultores de la Vega Alineación oficial del equipo 'Agricultores de la Vega' en el partido 1 - 1 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
Luis González Grado (22') 1 - 0
1 - 1 Max 'Pichi' Power (79')
Agricultores de la Vega Alineación oficial del equipo 'Agricultores de la Vega' en el partido 1 - 1 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agricultores de la Vega Alineación oficial del equipo 'Agricultores de la Vega' en el partido 0 - 1 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agricultores de la Vega

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Agricultores va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Luis González Grado aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Agricultores va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Brisco Bombelka va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Petre Luca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Agricultores que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Petre Luca va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Inter Club TorraKollonS

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Max 'Pichi' Power, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Júlio Paixão, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Gonzalo Daniel Holzer, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.