Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Guineueta (1418916) - ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL (486323) » 727000653: T75/J13/VII

Liga 727000653 Información oficial sobre el partido 727000653 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.829 (38865)

FC Guineueta Alineación oficial del equipo 'FC Guineueta' en el partido 1 - 1 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
Laurenz Stockhammer (27') 1 - 0
1 - 1 Enrique Rodríguez (84')
FC Guineueta Alineación oficial del equipo 'FC Guineueta' en el partido 1 - 1 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Guineueta Alineación oficial del equipo 'FC Guineueta' en el partido 2 - 0 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Guineueta

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Laurenz Stockhammer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guineueta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ali Ghenam! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Dariusz Rezner de Guineueta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Guineueta ho intentava per la dreta per mitjà de Òscar Gasulla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del ATLÉTICO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Rodríguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ATLÉTICO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ole Wallshein, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alfonso Huelgues va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 209 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ole Wallshein va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alejo Benedetto. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Enrique Rodríguez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Alfonso Huelgues de ATLÉTICO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.