Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gerena FC (1365568) - Casperets.F.C (1417858) » 726999989: T75/J1/VII

Liga 726999989 Información oficial sobre el partido 726999989 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.818 (38854)

CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido 2 - 2 Casperets.F.C Alineación oficial del equipo 'Casperets.F.C' en el partido
0 - 1 Jaume Anglès (27')
Ismael Pérez (30') 1 - 1
1 - 2 Anwar 'Power' Ayan (56')
Heliodoro Solano (58') 2 - 2
CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido 2 - 2 Casperets.F.C Alineación oficial del equipo 'Casperets.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CD Ourense Alineación oficial del equipo 'CD Ourense' en el partido 0 - 8 Casperets.F.C Alineación oficial del equipo 'Casperets.F.C' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Ourense

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ourense. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ismael Pérez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Heliodoro Solano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ourense empatava el partit, 2 a 2, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ourense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Maurín Pérez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Manel Pratcorona.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Castañer va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Jordi Manel Pratcorona va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Ourense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Virgil Dinu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Błażej Maluchnik no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Laureano Irarraga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Casperets.F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaume Anglès va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Casperets.F.C agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Anwar 'Power' Ayan amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Víctor Fromesta va estar a punt de posar per davant a Casperets.F.C amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Urbico Nogueroles va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Víctor Fromesta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Urbico Nogueroles va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Víctor Fromesta va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 71. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gunter Bormbrook de Casperets.F.C, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 89, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Jorge Cana Galindo de Casperets.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Błażej Maluchnik de Casperets.F.C es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gunter Bormbrook es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.