Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Maño F.C. (799530) - The White Buffalos (434363) » 726999778: T75/J4/VII

Liga 726999778 Información oficial sobre el partido 726999778 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.814 (38850)

Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 4 - 1 The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido
Celso Gomes (39') 1 - 0
Henrik Ångstad (62') 2 - 0
Rodrigo Sotomayor (70') 3 - 0
3 - 1 Jorge Aguas (80')
Jorge Rubio (81') 4 - 1
Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 4 - 1 The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 3 - 1 The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Maño F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Celso Gomes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rayo es posava per davant!
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Rayo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Henrik Ångstad, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rayo. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rodrigo Sotomayor xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Rubio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Rayo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodrigo Sotomayor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rodrigo Sotomayor, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Aurelian Ureche va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rayo.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Rubio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Rubio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

The White Buffalos

Goles Goles

  • 150 Minuto 80 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Jorge Aguas de Buffalos va reduir diferències a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Buffalos, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Khalfan Al-Nasser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Buffalos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Adolfo García de Coaña no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Kauf de Buffalos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Gandía de Buffalos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.