Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mayeútica (1581433) - Rayo Maño F.C. (799530) » 726999768: T75/J1/VII

Liga 726999768 Información oficial sobre el partido 726999768 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.814 (38850)

Mayeútica Alineación oficial del equipo 'Mayeútica' en el partido 2 - 0 Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido
Guillermo Talavera (19') 1 - 0
Pablo Alemán (77') 2 - 0
Mayeútica Alineación oficial del equipo 'Mayeútica' en el partido 2 - 0 Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mayeútica Alineación oficial del equipo 'Mayeútica' en el partido 2 - 1 Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mayeútica

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Mayeútica va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Guillermo Talavera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Mayeútica va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pablo Alemán, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Mayeútica van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Hannsjörg Schönhausen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Teemu Siekkinen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teemu Siekkinen de Mayeútica es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Rayo Maño F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rayo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aurelian Ureche, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Haroldo Angoares va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adrián Tío Sánchez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 71, un contraatac del Rayo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Aurelian Ureche perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rayo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rodrigo Sotomayor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 80 en Aurelian Ureche va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Adrián Tío Sánchez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.