Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo de Alvarus (440710) - Sosusontes (1368834) » 726999746: T75/J10/VII

Liga 726999746 Información oficial sobre el partido 726999746 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.813 (38849)

Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 6 Sosusontes Alineación oficial del equipo 'Sosusontes' en el partido
0 - 1 Gerard Morell (13')
0 - 2 Emilio Antolín (32')
0 - 3 Gerard Morell (52')
0 - 4 Emilio Antolín (66')
0 - 5 Aldo Sambogna (78')
0 - 6 Aldo Sambogna (81')
Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 6 Sosusontes Alineación oficial del equipo 'Sosusontes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 3 Sosusontes Alineación oficial del equipo 'Sosusontes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Alvarus

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan Riquelme va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dani Monroy, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Lacalle Moreno.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nacho Pla de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Borja Pedrosa de Recreativo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sosusontes

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gerard Morell va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Emilio Antolín va augmentar l'avantatge de Sosusontes a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gerard Morell va augmentar l'avantatge de Sosusontes a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Emilio Antolín va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sosusontes, mentre ja celebrava el 0 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Passaven 78 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Aldo Sambogna va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una falta xutada per Aldo Sambogna va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Sosusontes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aldo Sambogna al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Raúl Goicolejea quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benartemi Mancha Zuazo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Emilio Antolín van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José María Lacalle Moreno a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Damian Hernas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.