Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Cerdanyola CF (1365465) - Monkey Is. Pirates (799129) » 726999583: T75/J11/VII

Liga 726999583 Información oficial sobre el partido 726999583 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.810 (38846)

Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido 1 - 0 Monkey Is. Pirates Alineación oficial del equipo 'Monkey Is. Pirates' en el partido
Goratsiy Dubchenko (74') 1 - 0
Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido 1 - 0 Monkey Is. Pirates Alineación oficial del equipo 'Monkey Is. Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Cerdanyola CF Alineación oficial del equipo 'Racing Cerdanyola CF' en el partido 4 - 0 Monkey Is. Pirates Alineación oficial del equipo 'Monkey Is. Pirates' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Cerdanyola CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Cerdanyola va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Goratsiy Dubchenko va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Cerdanyola per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Semprún Pombo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Alejandro Seco quasi dona a Cerdanyola l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Kishan Rane va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 24, i va passar la pilota a Jorge Arnaiz, però aquest no va encertar a marcar.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alejandro Seco va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Ció! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ari Sahalo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Cerdanyola va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Ari Sahalo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Alejandro Seco es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Arnaiz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Ció de Cerdanyola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Semprún Pombo de Cerdanyola es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aladdin Sharaf de Cerdanyola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Ari Sahalo de Cerdanyola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Monkey Is. Pirates

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marian Lont va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Bento Domingues aquest no va estar a l'altura.