Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Renewed School Team (996039) - Future Stars (47700) » 726998821: T75/J3/VII

Liga 726998821 Información oficial sobre el partido 726998821 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.797 (38833)

Renewed School Team Alineación oficial del equipo 'Renewed School Team' en el partido 1 - 0 Future Stars Alineación oficial del equipo 'Future Stars' en el partido
Javier Iracheta (82') 1 - 0
Renewed School Team Alineación oficial del equipo 'Renewed School Team' en el partido 1 - 0 Future Stars Alineación oficial del equipo 'Future Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Renewed School Team Alineación oficial del equipo 'Renewed School Team' en el partido 4 - 0 Future Stars Alineación oficial del equipo 'Future Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Renewed School Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Iracheta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RS Team se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Iracheta va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En 方 (Fang) 敬强 (Jingqiang) del RS Team ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): RS Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Ignacio Rodríguez Navas en un 1 contra 1 amb el porter Vicent Lluís Tatay, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ernesto Mejani es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): RS Team va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvador Majem ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 方 (Fang) 敬强 (Jingqiang) va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Vicent Lluís Tatay va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Future Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Luis Flores va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Flores de Stars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohamed Maaiz Nawaz.