Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abril y angel (491413) - Agramón Po (798489) » 726998496: T75/J6/VII

Liga 726998496 Información oficial sobre el partido 726998496 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.791 (38827)

abril y angel Alineación oficial del equipo 'abril y angel' en el partido 3 - 3 Agramón Po Alineación oficial del equipo 'Agramón Po' en el partido
Federico Ramos (2') 1 - 0
1 - 1 Salvatore Urgnani (3')
1 - 2 Yvan Mazel (9')
David Guezala (22') 2 - 2
Alberto Quilhó (50') 2 - 3
Yoann Georgelin (67') 3 - 3
abril y angel Alineación oficial del equipo 'abril y angel' en el partido 3 - 3 Agramón Po Alineación oficial del equipo 'Agramón Po' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
abril y angel Alineación oficial del equipo 'abril y angel' en el partido 4 - 1 Agramón Po Alineación oficial del equipo 'Agramón Po' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abril y angel

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Federico Ramos al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al abril i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): abril equilibrava la balança al minut 22. En David Guezala, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 125 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Alberto Quilhó va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 3 al minut 50.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del abril s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yoann Georgelin que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Alberto Quilhó va estar a punt de marcar al minut 63 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Wolfhard Hueck arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del abril sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Guezala, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Miguel de Borja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de abril se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Guezala de abril va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Agramón Po

Goles Goles

  • 160 Minuto 3 (Gol de falta): Agramón, al minut 3, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Salvatore Urgnani.
  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yvan Mazel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mirt Perhaj va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Yvan Mazel va estar a punt de posar per davant a Agramón amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isidoro Botos va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Agramón va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Rinus van den Nieuwendijk va quedar-se sol davant el porter Isidoro Botos, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Salvatore Urgnani després que el jugador de Agramón li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Jean-Luc Prud’Homme de Agramón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jean-Luc Prud’Homme va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.