Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALLE DE AGUES ASCEOISO (801382) - Parkelonas Athletic Club (800989) » 726996546: T75/J8/VII

Liga 726996546 Información oficial sobre el partido 726996546 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.756 (38792)

VALLE DE AGUES ASCEOISO Alineación oficial del equipo 'VALLE DE AGUES ASCEOISO' en el partido 1 - 3 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Iñaki Pascual (11') 1 - 0
1 - 1 Echeyde García de Veas (51')
1 - 2 Holger Böß (84')
1 - 3 Justino Calado (86')
VALLE DE AGUES ASCEOISO Alineación oficial del equipo 'VALLE DE AGUES ASCEOISO' en el partido 1 - 3 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALLE DE AGUES ASCEOISO Alineación oficial del equipo 'VALLE DE AGUES ASCEOISO' en el partido 0 - 4 Parkelonas Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Parkelonas Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALLE DE AGUES ASCEOISO

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mario Lamigueiro el va rematar Iñaki Pascual amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Xavi Mur va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jorge Gatica, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Denís Cotapos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Parkelonas Athletic Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Echeyde García de Veas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 51.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Holger Böß va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Parkelonas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Justino Calado.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Echeyde García de Veas quasi aconsegueix empatar per Parkelonas al minut 19, però César Dalmau va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Santiago Martínez Berro va xutar a porteria des de la banda esquerra, però César Dalmau va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Parkelonas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Santiago Martínez Berro es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Thomas Hauge quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de César Dalmau, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Martínez Berro després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Dalmau va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Tzarev de Parkelonas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.