Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lewandowski C.F. (487201) - SQUADRA BIANCA-AZURRA (1333376) » 726996398: T75/J13/VII

Liga 726996398 Información oficial sobre el partido 726996398 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.753 (38789)

Lewandowski C.F. Alineación oficial del equipo 'Lewandowski C.F.' en el partido 2 - 2 SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido
Jorge Giménez Guerra (9') 1 - 0
1 - 1 Aihartz Erdoñana (19')
Ulrich Glaue (22') 2 - 1
2 - 2 Daniel Ramírez (85')
Lewandowski C.F. Alineación oficial del equipo 'Lewandowski C.F.' en el partido 2 - 2 SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lewandowski C.F. Alineación oficial del equipo 'Lewandowski C.F.' en el partido 5 - 1 SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lewandowski C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lewandowsk contenien la respiració mentre en Jorge Giménez Guerra s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ulrich Glaue de lewandowsk aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Diego Besonias gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Meteri Errotaetxea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José María Álvarez Gundín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José María Álvarez Gundín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de lewandowsk a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pablo Antonio Zayas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

SQUADRA BIANCA-AZURRA

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 19 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aihartz Erdoñana.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): BIANCA-AZURRA sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Daniel Ramírez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Recio va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arnulfo da Armada rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): BIANCA-AZURRA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sebastian Schachinger es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.